Skin Bar

Skin Bar

Heb jij ook last van een droge of vette huid, pigmentvlekken, acné, rimpels of een ander huidprobleem? Dan ben je in onze Skin Bar aan het juiste adres. Aan de hand van een huidanalyse, wordt jouw huidplan opgesteld zodat we onmiddellijk de aangepaste producten kunnen gebruiken die goed zijn voor jouw huid tijdens de behandeling. Er wordt ook altijd thuisverzorgingsadvies en een behandelplan meegegeven zodat we samen naar de perfecte huid kunnen streven.

Lees verder om onze verschillende behandelingen te ontdekken en de prijslijst

Behandelingen

Chemische peels

Chemische peels worden vooral gebruikt vanwege hun anti-verouderingseffecten, acnebehandeling, littekenvermindering en voordelen voor huidverjonging. Onze chemische peelings zijn geformuleerd met behulp van geavanceerde ingrediënten en technieken, waardoor veilige en effectieve resultaten worden gegarandeerd.

Waarom maken wij gebruik van chemische peels?

Naarmate de huid ouder wordt, vertraagt de snelheid van huidcelvernieuwing, wat leidt tot een doffe en verouderde uitstraling. Milde, medium en diepe chemische peelings zijn populaire niet-chirurgische ingrepen die helpen de glans en jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

Het verouderingsproces kan, samen met externe factoren, bijdragen aan de opeenhoping van zonnevlekken en ouderdomsvlekken op de huid. Het leidt ook tot de ontwikkeling van rimpels en verslapping. Chemische peelings kunnen deze ongewenste effecten helpen verminderen.

Chemische peelings zijn cosmedische procedures gericht op het verbeteren van de huidkwaliteit. De zuren die bij deze behandelingen worden gebruikt, beschadigen de buitenste laag van de huid en stimuleren het regeneratieproces.

chemische peeling

Microneedling

MESOgun therapie. Een nieuw huid, van binnenuit.

De MESOgun therapie staat voor een geavanceerde celstimulatie, de allernieuwste ontwikkeling op gebied van huidverbetering. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd; microneedling in combinatie met dermaceutische huidverbetering (hierdoor bereiken de producten de 3e huidlaag en vullen de nodige lichaamseigen stoffen aan waardoor het proces van huidaandoeningen in de juiste richting geholpen word en de celdeling stimuleert). Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

Deze therapie kan succesvol ingezet worden bij:

-reductie van rimpels en lijntjes -verbeteren van de huidtextuur

-huidverjonging -verfijnen van grove poriën

-huidversteviging -verminderen van pigmentvlekken

-minimaliseren van verschillende types littekens

-vermindering van striemen of striae -oplichten van pigmentstoornissen

Hoe werkt deze therapie?

D.m.v. van ons handstuk worden miniscule microperforaties 100% veilig in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd wordt. De huid wordt van binnenuit steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt verhoogd, waardoor de cel metabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen. De Mesogun wordt toegepast op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals en decolleté. Ook littekens, pigmentstoornissen en striemen of striae kunnen succesvol verminderd worden.

Voordelen van MESOtherapie:

-Natuurlijke stimulatie van huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur

-Verbetering van binnenuit door de huid zelf -Geschikt voor alle huidtypes

-Minimaal invasieve behandeling -Korte hersteltijd -Minimale tot geen bijwerkingen

-Geen verwijdering van de epidermis of de bovenste huidlaag

gelaatsverzorging

Wetenschappelijke studie

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slechts 0.3% van de actieve werkstoffen in cosmetische producten daadwerkelijk in de huid dringt. De overige 99.7% heeft slechts een oppervlakkige werking op de dode en verhoornde huidcellen. De Mesogun therapie verhoogt de penetratie van actieve werkstoffen niet alleen qua percentage van 0.3% naar 60% (200x meer) maar ook nog met een diepere penetratie in de huidlaag waar nieuwe huidcellen aangemaakt worden. Hierdoor worden actieve werkstoffen direct op de plaats gedeponeerd waar ze het meest effectief zijn.

Weet dat we vanaf ons 25e levensjaar geen huideigen hyaluron meer aanmaken, daarom is het belangrijk om genoeg reserve aan te maken d.m.v. skin care.

Verschil tussen Nano-needling en micro-needling

Nano-needling

Bij nano wordt de huid als het ware gepolijst, door dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Door de behandeling wordt de doorbloeding verbeterd en hierdoor wordt cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Met als resultaat een huid die gladder, jonger, zachter en fris is.

Een oppervlakkige vibrerende massage die wordt gebruikt om de huid terug in balans te krijgen.

Ideaal voor zonbeschadiging, slechte doorbloeding, grauwe huid, lichte acne, couperose, ruwe huid, oppepper voor de huid.

Micro-needling

Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid toegankelijk wordt door actieve werkstoffen. De huid wordt als het ware gestimuleerd om zichzelf sneller te doen genezen.

Ideaal voor littekens, acné, striemen, fijne lijntjes, grove huidstructuur, vergrote poriën, verouderde huid en pigmentvlekken.

BB Glow

BBglow

Wat is BBglow?

Een nieuwe evolutie op beauty-vlak heet BBglow. Bij deze variatie op micro needling worden speciale serums in de huid gebracht. We gebruiken hiervoor onze MESO gun met nano naalden. Hierdoor krijgt de huid een egale en frisse teint. Acné littekens, couperose, pigmentvlekken... worden gecamoufleerd. Je kan het vergelijken met het aanbrengen van een BB crème, waarbij het resultaat blijvend is. BB glow dient in een kuur van 3 sessies gedaan te worden en dient om de 6 maand herhaald te worden.

Voordelen

De BBglow behandeling biedt voordelen op verschillende vlakken:

-rimpels, verwijdert rimpeltjes en geeft meer volume aan de huid

-tint, maakt de huid stralender en egaler

-vlekken, vermindert ophoping van melanine waardoor vlekken verdwijnen.

-hydratatie, verzacht en hydrateert de huid

-poriën, vermindert grove poriën, met de MESO gun kunnen we de grove poriën verwijderen doordat we een gedeelte van de hoornlaag wegslijpen met de nano naalden. Hierdoor zal de huid voller en gladder ogen.

Prijslijst

 • Huidanalayse €50
 • Hier gaan we aan de hand van een toestel de huid in de diepte gaan bekijken en gaan vaststellen waar aan kan gewerkt worden. Aan de hand hiervan kunnen we een volledig op maat gemaakt huidplan opstellen. Bij aankoop van minimum €100 aan huidverbeteringsproducten wordt de prijs van de huidanalyse in mindering gebracht.

 •  
 • Nice to meet you inclusief huidanalyse €75
 • Dit is onze basisgelaatsverzorging, waar jij onze producten en werking leert kennen, het is aangeraden om hiermee te starten vooraleer over te gaan naar zwaardere behandelingen. In deze behandeling doen we ook een huidanalyse waardoor we jouw huid beter leren kennen en een volledig huidplan op maat kunnen opstellen. Dubbele reiniging, peel, toner, crème masker, serum, oog crème, 24u crème, zonnecrème.

 •  
 • Microneedling Silver €120
 • Microneedling is een geavanceerde behandeling die de natuurlijke vernieuwing van de huid stimuleert. Microscopisch kleine naaldjes creëren gecontroleerde perforaties, wat leidt tot: Betere collageenproductie, verbetert stevigheid en elasticiteit. Producten worden nog veel beter opgenomen door de huid en kunnen ook dieper indringen. Helpt fijne lijntjes en rimpels verminderen. Geschikt voor diverse huidtypes op gezicht, nek, decolleté. Korte hersteltijd met mogelijke roodheid. Dubbele reiniging, peel, toner, needling therapie, vliesmasker, after care, zonnecrème. Aangeraden in kuurvorm.

 •  
 • Microneedling Gold €150
 • Het verschil bij de 'Microneedling Silver' is dat we hier bij de 'Microneedling gold' nog een extra machinale massage toevoegen waardoor de huid nog extra wordt opgewarmd om product opname nog te verbeteren. Dubbele reiniging, peel, toner, machinale massage techniek, needling therapie, vliesmasker, after care, zonnecrème. Aangeraden in kuurvorm.

 •  
 • BB glow €95
 • BB Glow is een innovatieve en populaire behandeling in de schoonheidsindustrie die een stralende en egale teint belooft. Tijdens deze behandeling wordt een speciale BB-crème in de huid gemasseerd, die direct een egaliserend effect heeft en de natuurlijke gloed van de huid verbetert. Het resultaat is een frisse, jeugdige uitstraling met verminderde oneffenheden en een gezonde teint. BB Glow is ideaal voor diegenen die streven naar een natuurlijke, make-upvrije uitstraling met langdurige voordelen. Dubbele reiniging, peel, toner, tint, vliesmasker, after care, zonnecrème. Aangeraden in kuurvorm.

 •  
 • Chemische peel Silver €120
 • Chemische peeling is een geavanceerde huidverzorgingsbehandeling die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes, het vervagen van pigmentatie, het bevorderen van een gezonde gloed, alsook acné kunnen we hiermee aanpakken. Tijdens deze behandeling wordt een op maat gemaakte chemische oplossing op de huid aangebracht, die de bovenste lagen van de huid exfolieert. Dit proces stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huidcellen, waardoor een frissere, egalere en jeugdiger ogende huid tevoorschijn komt. Onze ervaren schoonheidsspecialisten passen de chemische peeling aan op jouw specifieke huidbehoeften, voor een gepersonaliseerde en effectieve behandeling. Dubbele reiniging, toner, chemische peel, after care, zonnecrème.

 •  
 • Chemische peel Gold €140
 • Het verschil bij de 'Chemische peel Silver' en de 'Chemische peel Gold' is dat er hier bij de gold een extra bamboomasker wordt toegepast, verrijkt met vitamines waar de huid dan nood aan heeft. Dubbele reiniging, toner, chemische peel, bamboomasker, after care, zonnecrème.

 •