Contacteer ons

Eline Boeve
Eline Boeve
Zaakvoerster

“Als zaakvoerster van Beauty Bar Eline zijn jouw welzijn en zelfvertrouwen mijn passie. De Beauty Bar was voorheen een schoonheidssalon aan huis waar we vooral voet- en handverzorging aanboden. Nu bieden we je een resem behandelingen aan die je hier verder ontdekt. Je goed in je vel voelen is belangrijk en daar kunnen wij bij helpen. In het secundair onderwijs studeerde ik af als schoonheidsspecialiste en volgde ik nog een specialisatiejaar esthetische lichaamsverzorging. Jouw schoonheid is mijn uitdaging. Ik blijf mij daarom bijscholen in nieuwe technieken en volg specialisatiecursussen. Daarnaast zijn we trotse eigenaar van het Master of Beauty kwaliteitslabel. Je mag dus gerust zijn, in onze veilige handen geniet je van een uiterst professionele behandeling.”

Jill Clercks
Jill Clercks
Huidtherapeute

“Als klein meisje wist ik het wel zeker, ik moest en zou schoonheidsspecialiste worden. De vele crèmekes die ik op mijn mama haar gezicht heb gesmeerd, zijn niet te tellen. Als tiener kreeg ik helaas te kampen met puistjes. Na tal van commerciële producten te testen, stapte ik radeloos naar de dermatoloog. Ook die kon mij niet helpen, want ik reageerde heel allergisch op wat mij voorgeschreven werd. Vanaf dan werd het mijn persoonlijke queeste om de juiste producten en begeleiding te vinden voor mijn huid. Tot op vandaag blijf ik me bijscholen, want de huid blijft boeien. Dankzij de combinatie van passie voor mijn vak en kennis blijf ik als onderneemster groeien. Dat wil ik graag met jou delen!”

Delfien Despeghel
Delfien Despeghel
Beauty Professional

“Als Beauty Professional bij Beauty Bar Eline heb ik mij door de jaren heen gespecialiseerd in powderbrows, wimperextensions en plasmalifting. Mijn dagelijkse doel? Jou als klant opnieuw laten stralen en je natuurlijke schoonheid extra benadrukken. Daar doe ik het voor. Dat geeft mij energie. Met jouw schoonheid in mijn handen neem ik mijn taak serieus en wil ik je de beste persoonlijke service aanbieden. Daarom blijf ook ik me bijscholen. Want de schoonheidswereld is een boeiende wereld die blijft uitdagen. Daag mij dus gerust mee uit. Ik luister naar jouw wensen zodat je met een happy gevoel naar huis gaat.”

Max Laser
Max Laser
Partner in definitieve laserontharing

“Definitieve laserontharing is een behandeling die correct en met de juiste apparatuur moet gebeuren. Als dè referentie in definitieve laserontharing zijn we trots ons partner te mogen noemen van Beauty Bar Eline. Wij komen op regelmatige basis langs in het schoonheidsinstituut. Volledig gratis en vrijblijvend geniet jij van info- en testsessies in de Beauty Bar. We beantwoorden er al je vragen over laserontharing. Ben je er nadien van overtuigd dat jij een gladde en stralende huid wil het ganse jaar door? Dan voeren we bij jou een laserbehandeling op maat uit. Bye bye, ingegroeide haartjes en scheerbultjes. Hallo, zijdezachte huid!”

Heidi Lambert
Heidi Lambert
Permanente make-up artist

“Ik ben Heidi Lambert, al jaren actief in de wereld van de permanente make-up. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Enkele jaren later werd ik gefascineerd door de permanente make-up en al haar verschillende technieken. Uiteraard leerde ik eerst alle basistechnieken onder de knie krijgen. Daarna ging ik naar het buitenland om me te specialiseren in de meer gevorderde technieken. Zo kan ik vandaag alle klanten bij Beauty Bar Eline tot in de puntjes verzorgen. Waarvoor je bij mij terecht kan? Ik verzorg de permanente make-up voor jouw wenkbrauwen, ogen, lippen en tepels. Daarnaast camoufleer ik ook littekens met permanente make-up. Kom mij of mijn collega Charlotte ontmoeten en we luisteren graag naar jouw wensen.”